Skip to main content

DM Revisionsfirma af 1993, indehaves af registreret revisor Dennis Malle som startede i revisionsbranchen i 1987 som elev i Rigsrevisionen og siden 1992 har drevet selvstændig virksomhed.

1. september 1999 er udvidet ved opkøb af revisionsfirmaet Malmbæk. I 2013 er Nygades Revisionskontors kunder overtaget og i 2017 er Revisor Niels Skippers kunder overtaget i forbindelse med generationsskifte. 2019 er virksomhedsformen ændret til anpartsselskab.
Det ene af vores logoer, Blæksprutten, symbolisere at vi i dag beskæftiger os med en bred vifte af opgaver.
Vi er et mindre Vestsjællandsk revisionsfirma med kunden i centrum. Vi assisterer med bogføring, regnskabsarbejde, revision, rådgivning mv. Vi løser opgaverne for bogholderen, regnskabsmedarbejderen & økonomichefen og er sparringspartner for ejeren. Vi har i mere end 25 år bistået i skattesager, deltaget i møder med banken, rådgivet i forbindelse med større anskaffelser/afhændelser, udarbejdet budgetter, undervist i grundlæggende bogføring m.m. Ring for et uforpligtende møde.
Vores andet logo, skal symbolisere at inden for vores branche skal tingene tit ses fra begge sider, samt at der er flere sider af en opgave.
Vi samarbejder i dag med kunder inden for en bred vifte af brancher bl.a.:
Andelsboligforeninger, detailbutikker, edb-konsulenter, ejendomsudlejning, ejerboligforeninger, filmproducenter, finansieringsvirksomheder, fodterapeuter, foreninger, forfattere, frisører, fysioterapeuter, gartnere, hjemmeservicevirksomheder, ingeniør, journalister, kontoradministration, kro- og cafe branchen, kræmmere, kursusvirksomhed, køreskoler, malere, massører, murer, netbutikker, ridecenter, snedkere, tandlæger, tømrere, vinduespudsere, vognmænd, zoneterapeuter, m.v.

Disse brancher er geografisk koncentreret i Vestsjælland, men vi har også kunder bosiddende i København, det øvrige Sjælland, Fyn, Jylland og så langt væk som Mellemamerika
Vores kunder betjenes i dag fra Hovedgaden 50, 4261 Dalmose, hvor man altid er velkommen til at kigge forbi til et uforpligtende møde