Profil

DM Revisionsfirma af 1993, indehaves af registreret revisor Dennis Malle som startede i revisionsbranchen i 1987 som elev i Rigsrevisionen og siden 1992 har drevet selvstændig virksomhed.

1. september 1999 er udvidet ved opkøb af revisionsfirmaet Malmbæk. 1. august 2001, er vores firmanavn ændret til det nuværende.

Det ene af vores logoer, Blæksprutten, symbolisere at vi i dag beskæftiger os med en bred vifte af opgaver.

Vi er et mindre Vestsjællandsk revisionsfirma med kunden i centrum. Vi assisterer med bogføring, regnskabsarbejde, revision, rådgivning mv. Vi løser opgaverne for bogholderen, regnskabsmedarbejderen & økonomichefen og er sparringspartner for ejeren. Vi har i mere end 15 år bistået i skattesager, deltaget i møder med banken, rådgivet i forbindelse med større anskaffelser/afhændelser, udarbejdet budgetter, undervist i grundlæggende bogføring m.m. Ring for et uforpligtende møde.

Vores andet logo , skal symbolisere at inden for vores branche skal tingene tit ses fra begge sider, samt at der er flere sider af en opgave.

Vi samarbejder i dag med kunder inden for en bred vifte af brancher bl.a.:

Andelsboligforeninger, detail-butikker, edb-konsulenter, ejendomsudlejning, ejerboligforeninger, filmproducenter, finansieringsvirksomheder, fod-terapeuter, forfattere, frisører, foreninger, fysioterapeuter, gartnere, hjemmeservicevirksomheder, ingeniør, journalister, kontoradministration, kræmmere, kursusvirksomhed, køreskoler, læger, malere, massører, murer, net-butikker, ridecenter, snedekere, trykkerier, tømrere, vinduespudsere, vognmænd, zoneterapeuter, m.v.

 --------------------------------------------------------------------------------

Disse brancher er geografisk koncentreret i Vestsjælland, men vi har også kunder bosidende i København, det øvrige Sjælland, Fyn, Jylland og så langt væk som Mellemamerika

 Vores kunder betjenes i dag fra Hovedgaden 50, 4261 Dalmose, hvor man altid er velkommen til at kigge forbi til et uforpligtiende møde

Nyttige Links

Her bor vi

Registreret Revisor FDR - Hovedgaden 50 - 4261 Dalmose - CVR 39473321 - Tlf. 58 50 19 96 - Email: DM@DMrevision.dk